Actualitza els edificis a l'època actual, tot mantenint la seva història i fent créixer el valor de mercat. Els serveis tècnics son la millor garantia de qualitat en la definició i execució. Possibilitat de Passivhouse (consum quasi nul)

T'acompanyem per fer néixer el nou immoble amb criteris d'eficiència energètica, sostenibilitat i qualitat de construcció. Possibilitat de Passivhouse (consum quasi nul)

Projecte. Cost estimatiu inicial. Estat d'amidaments i pressupost. Planificació. Pla i programa de qualitat. Pla de seguretat i salut. Informes de revisió, de recomanació. Certificats de solidesa. Legalitzacions. Llibre de l'edifici. Pla de manteniment. Etc.

Equip tècnic per al seguiment continuat de la qualitat d'execució d'obra detectant anomalies, imprevistos incipients. Nexe de comunicació entre Promotor, Tècnics, Constructors i Instal·ladors,  estalviem més del que costem per obtenir obres millors.

   TORRELLES DE LLOBREGAT - BARCELONA - SANT ANTONI DE VILAMAJOR        telf. 938 453 046 - 687 488 210 - 695 357 962    info@efcore.cat      www.efcore.cat

© 2019 by JLEP. Created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now